Lacoste

lacoste

Lacoste

Lacoste är ett världsberömt modevarumärke som etablerades 1933 av tennislegenden René Lacoste och André Gillier. Märket, känd för sin ikoniska krokodillogotyp, representerar en blandning av sportighet och raffinemang, vilket framgår tydligt i varje produkt de skapar. Från dess ikoniska pikétröjor till sofistikerade accessoarer och skor, erbjuder Lacoste en distinkt blandning av komfort och elegans, inspirerad av sportens värld.

Pikétröjan L.12.12: En Revolutionerande Klassiker

Lacostes mest ikoniska produkt, den klassiska pikétröjan L.12.12, revolutionerade sportklädesmarknaden med dess lansering. Skapad för att ge större rörelsefrihet på tennisbanan, kombinerar denna pikétröja funktionalitet med en tidlös estetik. Tillverkad av andningsbart, lätt bomullspiké, erbjuder den optimal komfort och hållbarhet. Dess design kännetecknas av en elegant krage, två-knappslå och den omisskännliga krokodillogotypen – en hyllning till René Lacostes smeknamn ”Le Crocodile”.

Skor och Accessoarer: Elegans för Varje Tillfälle

Utöver kläder har Lacoste en imponerande kollektion av skor och accessoarer, som förenar sportighet med mode. Skokollektionen sträcker sig från eleganta sneakers till klassiska loafers, alla designade med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Accessoarerna, inklusive solglasögon, klockor, och lädervaror, kompletterar varje outfit med en touch av Lacostes signaturstil.

Hållbarhet och Innovation

Lacoste är engagerat i hållbarhetsfrågor och strävar efter att minska sitt miljöavtryck genom innovativa tillverkningsprocesser och materialval. Varumärket arbetar kontinuerligt med att förbättra sin hållbarhetsprofil genom att använda ekologisk bomull, återvunna material och genom att implementera mer energieffektiva tillverkningsmetoder.

Varför Välja Lacoste?

Att välja Lacoste innebär att välja en livsstil präglad av sportighet, elegans och ansvar. Varje produkt är en spegling av varumärkets rika arv och dess ständiga strävan efter innovation. Oavsett om det är för en dag på tennisbanan, en avslappnad utekväll, eller för dagligt bruk, erbjuder Lacoste stilrena lösningar som inte kompromissar med komfort eller kvalitet.

Upptäck Lacostes värld – där tradition möter modernitet och där varje produkt berättar en historia om passion, prestation och oöverträffad stil.